Met dank aan

Onderstaande bedrijven, organisaties en instanties hebben een bijdrage willen leveren aan de totstandkoming van ons ouderinitiatief.

Fietsspecialist Piet Voskamp heeft ons een degelijke boodschappenfiets toegezegd wanneer de woonvoorziening geopend wordt.

BF Global Logistics is gespecialiseerd in wegtransport binnen Europa. Wat u ook wilt vervoeren, waar vandaan en waar naartoe, het Tilburgse bedrijf levert een totaaloplossing voor al uw logistieke processen.

Ervaren Grensverleggers

Dat word je natuurlijk niet zomaar. Daaraan is binnen ons bedrijf al ruim een eeuw ervaring voorafgegaan. Wielemaker bestaat uit een team van ongeveer 80 medewerkers in verschillende disciplines. Samen zorgen zij ervoor dat onze organisatie in staat is zich aan te passen aan de wensen van vele diverse klanten.

Welkom bij Zichtbaar

Zichtbaar is een door Si’Bon erkend signbedrijf met een gevestigde naam als het om reclameproducten gaat.

Dit bedrijf (oorspronkelijk Conversions reclameproducten) is de ontwerper van het logo voor onze stichting.

KNHM, netwerk van vrijwillige adviseurs. Actieve burgers brengen beweging in hun gemeenschap. En als zij advies krijgen van bevlogen professionals worden hun ideeën en plannen nóg sneller werkelijkheid. Dan kun je plannen, bouwen, werken, delen en genieten. Als netwerk van vrijwillige adviseurs helpen wij actieve burgers bij het verbeteren van hun leefomgeving.