Bewoners

WilbertTimThijsSaraRANDPascalMaggyBram

Bram

Hallo, ik ben Bram

Ik ben geboren op 12 februari 1987.

Ik ben meestal vrolijk en opgewekt en sta heel positief in het leven. Ik hou erg van gezelligheid, vriendschap en samenzijn.
Ik werk 5 dagen per week met heel veel plezier op Zorgboerderij “Pitteperk” te Koudekerke.
Mijn hobby’s zijn: elke vrijdagavond paardrijden bij manege “Paardoes”, als het mooi weer is lekker fietsen op mijn tandem met mijn ouders en achterop de motor bij mijn vader vind ik helemaal geweldig.
Ik kijk ’s avonds en in het weekend o.a. graag naar sport op tv. Ik vind het geweldig dat ik met mijn vrienden, waar ik de meesten al heel lang van ken, in een eigen huis en een eigen appartement kan gaan wonen.

Maggy

Ik ben Maggy,

geboren op 28 november 1991.

Ik heb drie dagen dagbesteding met gedeeltelijk 1 op 1 begeleiding bij het activiteitencentrum De Onderneming in Vlissingen. Daar heb ik het goed naar mijn zin, vooral in de groep ‘Beleef het’. In deze groep doen we aan toneel, we zingen, doen spelletjes en werken aan seizoengebonden jaarthema’s. We gaan naar de markt en pikken dan regelmatig een terrasje of bezoeken bijvoorbeeld een boomgaard. Ik heb het erg naar m’n zin daar. Het gaat zo goed dat ik ’s morgens zonder mijn vaste begeleider op de dagbesteding ben. Ik ga graag met mijn moeder en haar partner op visite naar mijn broer of mijn opa en oma. Ik hou van gezelligheid en samen dingen ondernemen zoals een stukje wandelen, lekker uit eten gaan en op een terrasje zitten. Mijn hobby’s thuis zijn boekjes kijken, puzzelen en dvd’s kijken. Ik hou van gezelligheid en samen dingen doen op mijn eigen tempo en in alle rust.

Pascal

Hallo, ik ben Pascal,

geboren op 3 april 1992.

Ik woon in Waterlandkerkje op een akkerbouw boerderij.
Ik logeer 3 nachten bij het logeerhuis Agaat in Middelburg en werk 4 dagen bij groenvoorziening Overwater. Daarnaast werk ik 2 dagen bij zorgboerderij Jodi Sintepier.
In het weekend ga ik 1 keer per maand op stap met de vriendenkring van Commissie d’r Bie. Dit vind ik erg leuk. En 1 zondag in de maand ga ik op stap met Darlourdes.
Ik ben graag bezig op mijn laptop, filmpjes kijken, spelletjes doen, muziek luisteren.
Het liefst blijf ik altijd bij mijn vader en moeder wonen, maar als het huis van Gewoon Wonen klaar is, zal ik daar naar verhuizen.

Rand

Hoi, ik ben Rand,

geboren op 8 april 1989.

Ik werk twee dagen per week in Atelier V en bij de Zeepbel van Arduin, en sinds kort een dag bij KIO in de huishouding en verzorging van dieren. Ik hou van vrolijke muziek, bijvoorbeeld K3. Romantische muziek vind ik niet mooi, daar word ik verdrietig van. Ik kijk graag tv, naar kinderprogramma’s en soms een jeugdfilm. Ik speel graag een spelletje op de computer en kijk graag naar filmpjes op YouTube, bijvoorbeeld kinderliedjes. Ik hou van grapjes en kan daar erg om lachen, maar zelf ik maak ik weinig grapjes want ik praat niet zo veel. Soms geef in antwoord door middel van gebaren. Ik zorg erg goed voor mijn spullen. Het liefst heb ik dat anderen hier niet aan komen. Ik probeer dat alles precies op zijn plek blijft staan. Mij aanraken vind ik niet zo prettig. Van complimentjes kan ik boos en verdrietig worden, dus dat is aan mij niet besteed omdat ik me hier geen raad mee weet. Over het algemeen ben ik gewoon gezellig aanwezig, heb ik het naar mijn zin en kan ik genieten van alles wat ik zie en meemaak.

Sarah

Hallo, ik ben Sara,

geboren op 19 maart 1991.

Ik ben een echte meid die erg van meiden-dingen houdt. Ik vind shoppen erg leuk, maar ook make-up, huidverzorging en haren verzorgen. Verder ga ik graag uit eten en vind ik het logeren bij mijn broer en schoonzus erg leuk.
Thuis hebben we 2 honden waar ik dol op ben. Het zijn echt mijn vriendjes!
Ik werk 3 dagen in de week bij dagcentrum Bosweg, waar ik het leuk vind om de dieren van de kinderboerderij te verzorgen. Ook ga ik daar heel graag met een paard en wagen mee. Op donderdag en vrijdag ben ik te vinden bij Atelier V, waar ik keramiek beschilder en glazuur.
Ik heb het best naar mijn zin en kan ik genieten van alles wat ik doe, zie, hoor en meemaak. Toch kan ik niet wachten tot ik echt op mezelf kan gaan wonen!

Thijs

Hallo, ik ben Thijs,

geboren op 9 september 1983.

Ik ben rustig en bescheiden maar een grapje op z’n tijd kan ik wel waarderen. Ik hou erg van de natuur, dieren en buiten zijn. Ik wandel ook graag met onze honden en knuffel met de poezen. Op mijn dagbesteding verzorg ik de kippen en konijnen en die ontkomen ook niet aan een knuffel. Ik ga daarvoor naar werk-leerboerderij de Akkerwinde in Nisse en naar de molen van KIO in Ovezande. Ik kan daar genieten van het buiten zijn en de mooie omgeving. Maar het liefst ga ik toch op kampeervakantie met mijn ouders naar Denemarken. Meestal ben ik dan in de buurt van water en haventjes, want varen en bootjes zijn ook een grote hobby van mij. Ik kan prima overweg met mijn IPad, daarmee reis ik door heel Scandinavië, maar ik kan er ook gemakkelijker mee communiceren. Ook ben ik best goed in het bouwen met Lego, ik heb al heel wat projecten in elkaar gezet en gelukkig kan ik straks in mijn nieuwe appartement nog aardig wat bouwwerken kwijt.

Tim

Hoi, ik ben Tim.

Ik ben geboren op 7 oktober 1988.

Simon en Mieke zijn mijn Papa en Mama. Ik werk twee dagen in de week op houtvakwerk van Arduin. Daar maken we allemaal leuke dingen van hout zoals bijvoorbeeld speelgoed. Daarnaast heb ik ook nog twee dagen per week persoonlijke begeleiding. Dan word ik thuis lekker opgehaald en gaan we gezellig de stad in of wandelen en uiteraard ook ergens wat drinken.
Als hobby’s heb ik muziek luisteren, dvd kijken, Ernst Bobby en de rest, Swiebertje, Samson en Gert en nog veel meer. En als ik buiten ben dan rij ik graag op mijn supergrote Mammoet skelter zo een met van die grote terreinbanden.

Wilbert

Hallo, ik ben Wilbert,

geboren op 10 april 1989.

Ik ben over het algemeen een vrolijk en blij mens. Helpen en zorgen, dat is mijn passie.
Mijn hobby’s zijn muziek, verhalen, auto’s, winkelen, op terrasjes zitten, contacten onder­houden en nog veel meer! Ik heb op verschillende plaatsen dagbesteding, bij wassalon de Zeepbel, in het restaurant van het ziekenhuis in Vlissingen en bij het orkest de Zeeuwse Muzikanten. Ik speel mee in de ritmesectie op een beatring. Met dit orkest treed ik regel­matig op, door het hele land en dat vind ik geweldig! Ik ben trots op mijn broers en hou erg veel van mijn neefjes en nichtje.

Ik vind het geweldig dat ik met mijn vrienden in een eigen huis kan gaan wonen. Ik kan eigenlijk niet wachten tot het zover is! Waarom is het nog niet zover?

Met dank aan onze partners: